Categorieën

RGPD & privacy Beleid

De wettelijke basis voor de verwerking van persoonsgegevens: de Uitvoering van een opdracht en toestemming.

In geval van onenigheid, de gebruiker heeft het recht op het indienen van een klacht aan de toezichthoudende autoriteiten van uw land.

Alle gevraagde gegevens via de website is verplicht en een voorwaarde tot het aangaan van een contract, omdat ze nodig zijn voor het verlenen van optimale service aan de gebruiker. De gebruiker is verplicht tot het verschaffen van de gevraagde persoonlijke gegevens. In het geval dat niet alle gegevens zijn verstrekt, is er geen garantie dat de informatie en de diensten zijn volledig afgestemd op uw behoeften.

In het kader van de naleving van de huidige wetgeving opgenomen in de Organieke Wet 15/1999, van 13 December, over de bescherming van Gegevens van Persoonlijke Karakter (LOPD), waarvan het doel is het waarborgen en beschermen, met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, fundamentele rechten en vrijheden van natuurlijke personen, en in het bijzonder hun eer en de persoonlijke levenssfeer, worden we op de hoogte van het bestaan van een bestand met gegevens van persoonlijke aard.

Daarnaast is door de oprichting van de RGPD, de gebruiker europese verwerft een reeks van nieuwe rechten in verband met de bescherming en de privacy van hun gegevens, onder hen opvallen als de meest belangrijke zijn de volgende:


Recht op Toegang tot (Art. 15):

De gebruiker kan verzoeken om de gegevens controller bevestiging van het feit of u probeert of niet-persoonsgegevens die op hem betrekking hebben, zoals:
• Het doel van de behandeling
• De categorieën van verwerkte persoonsgegevens
• De ontvangers of categorieën van ontvangers, die zijn gemeld dergelijke gegevens
• * * Het bestaan van geautomatiseerde beslissingen, met inbegrip van de ontwikkeling van de profielen, de toegepaste logica en de gevolgen.

Recht op Rectificatie (Art. 16):


De betrokkene heeft het recht om de rechtzetting van onjuiste gegevens die betrekking op hem / haar, rekening houdend met de doeleinden van de verwerking, de betrokkene heeft het recht op het volledige op de persoonlijke gegevens die onvolledig zijn.

Recht om te worden Vergeten of Wissen (Art 17):


De geïnteresseerde gebruiker heeft het recht verkrijgen om zonder onnodige vertraging van de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonlijke gegevens die betrekking op hem / haar, of wanneer de betrokkene objecten aan een dergelijke behandeling, wanneer de persoonsgegevens onrechtmatig worden verwerkt of wanneer het niet langer nodig is voor het doel waarvoor zij werden verzameld.


Recht op Overdraagbaarheid (Art 20):


De gebruiker behoudt zich het recht voor de persoonlijke gegevens die u hebt verstrekt aan een controller, in een gestructureerd formaat, gebruik maken van een gemeenschappelijke en leesbaar is, en om ze aan andere verantwoordelijk is voor de behandeling.


Het recht op Verzet (Art 21):


De betrokkene heeft het recht zich te verzetten tegen op elk ogenblik, om redenen die verband houden met zijn bijzondere situatie, om persoonlijke gegevens over hem of haar zijn het object van de behandeling, met inbegrip van de ontwikkeling van de profielen.

Recht op de beperking van de behandeling:

De betrokkene heeft het recht op het verkrijgen van de verantwoordelijke voor de beperking van de verwerking van de gegevens. Wanneer de verwerking van persoonsgegevens is beperkt, kan slechts worden object van de behandeling voor de instandhouding, met de toestemming van de betrokken persoon, voor de formulering, de uitoefening of de verdediging van de vorderingen, met het oog op de bescherming van de rechten van een andere natuurlijke persoon of rechtspersoon, of om redenen van openbaar belang. Alle belanghebbende die beschikken over de beperking van de behandeling te worden geïnformeerd door de verantwoordelijke vóór de opheffing van die beperking.

Recht voor de toestemming in te trekken op ieder moment:

Het recht zich te verzetten, en de overdracht van persoonlijke gegevens. Is opgericht als een recht van de belanghebbende om het ontvangen van alle persoonlijke gegevens die relevant zijn en die u hebt verstrekt aan een verantwoordelijke persoon, zolang de behandeling op basis van de toestemming, of noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst en hetzelfde wordt uitgevoerd door een geautomatiseerd systeem.

Het beëindigen van de behandeling:

De persoonlijke gegevens die de gebruiker vergemakkelijkt voor ons noodzakelijk zijn om:

- Het versturen van uw bestelling

- De uitgifte van de desbetreffende facturen

- Het verzenden van e-mail transactionele dat u op de hoogte van elke stap in de verwerking van uw bestelling

- Verzenden van e-mail, via het bedrijf beoordelingen worden gecontroleerd, een enquête over de kwaliteit over onze diensten en producten.

- Het verzenden van onze nieuwsbrief (indien buiten het geval, alleen als de gebruiker daarom vraagt) waar wij houden u op de hoogte door een e-mail over nieuws, aanbiedingen, tips, die van belang kunnen zijn voor u.

- De verwerking van bestellingen, aanvragen of een verzoek dat is gedaan door de gebruiker via een van de vormen van contact die u ter beschikking gesteld.

- De realisatie van statistische studies.

Wanneer u zich registreert in Mundo-surf.com de gebruiker gaat akkoord om geldig persoonlijke informatie, zodat u om te Padang-Padang SL naleving van de aangeboden service en het versturen van informatie over het volgen van uw bestelling. Op elk moment kan de gebruiker wijzigen of bijwerken van uw gegevens in dat mijn persoonlijke gegevens en mijn adresin uw klant account.

Mededeling van de gegevens:

Padang-Padang SL heeft de persoonlijke gegevens van haar gebruikers, die zijn opgeslagen in een bestand dat eigendom van Padang-Padang SL, en dat het in overeenstemming is met de geldende regelgeving over de bescherming van de gegevens en e-commerce. We hebben ook een beveiligingscertificaat RAPIDSSL:

Dit beschermt de informatie die u verzendt vanuit uw computer naar onze server. Wordt verzonden in gecodeerde vorm met een kracht van 256-bits, dus het vermijden van de veiligheid van problemen, en het vermijden van te zijn dat uw data zal eindigen in de handen van mensen met slechte bedoelingen.

Uw contact gegevens zullen worden overgedragen aan:

- Het transport bedrijf om de levering van de bestelling.

- Onze fiscale advisering in-charge van de fiscale behandeling.

- De ontwikkelaars van websites en het bedrijf die ons voorziet van hosting op hun servers.

Alle van hen zijn overgegaan met ons de toegang tot die gegevens die voor het doel uitsluitend op de hier beschreven. Ze zijn niet van plan om zich aan een andere derde partij voor behandeling, behoudens wettelijke verplichtingen.

Criteria van instandhouding van de gegevens:

De gegevens bewaard zolang als er een wederzijds belang om te houden van het einde van de behandeling en wanneer het niet langer nodig is voor deze doeleinden, zal worden geannuleerd met de juiste veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de seudonimización van de gegevens of de totale vernietiging van hetzelfde.

Contactgegevens voor de uitoefening van hun rechten:

De verantwoordelijke voor dit bestand en de behandeling is Padang-Padang, SL, gevestigd in het Parque Tecnológico CITEC, Calle Manuel Trillo de Leyva, 27, 41120 Gelves, Spanje.

Iedere geregistreerde gebruiker kan op elk moment, het recht op toegang tot, rectificatie of annuleren persoonlijke gegevens die voor de scheepvaart, en om zich te verzetten tegen hun behandeling. U kunt dit doen door het maken van een schriftelijk verzoek, ondertekend en vergezeld van een fotokopie van uw identiteitskaart, gericht per post naar:


Padang-Padang SL
Parque Tecnológico CITEC
Calle Manuel Trillo de Leyva, 27
41120 Gelves, Spanje


of per e-mail aan de FUNCTIONARIS voor gegevensbescherming (data protection officer) Sébastien Rault: [email protected]